Sve je jasno u TK: Azmiru i Almiru Husiću podrška za IO Fudbalskog saveza BiH

Sve je jasno u TK: Azmiru i Almiru Husiću podrška za IO Fudbalskog saveza BiH

A. Beganović

U subotu će biti održana Skupština Fudbalskog saveza Tuzlanskog kantona na kojoj će biti izabran predsjednik ovog saveza, te kandidati za izvršne odbore federalnog i državnog saveza. 

Za razliku od izbora u Unsko-sanskom kantonu, u Tuzlanskom kako SportSport.ba saznaje neće biti neizvjesnosti. A, da je tako može se zaključiti i zbog večerašnjeg sastanka u hotelu Prezident u Tuzli gdje je zapravo održana svojevrsna probna Skupština FS TK.

Na sastanku su se okupili predstavnici opcinskih fudbalskih saveza, izuzev Gradačca i Srebrenika koji su odlukom Izborne komisije FSFBiH zbog neispunjavanja obaveza izbornog procesa isključeni iz istih,  zatim sudijske organizacije i sportskog društva kantona, koji učestvuju u radu Skupštine.

Kako saznajemo, kandidati za državni savez biće Azmir Husić i Almir Husić, dok će za federalni kandidati biti Ćazim Omić i Samir Omić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Skupštine federalnog i državnog saveza između pomenutih kandidata izabrat će članove i zamjenske članove izvršnih odbora.

Top Komentari

Zeleni_zub
Jel samo meni smijesno sto se svi isto prezivaju?
5 1
Matic
Ugasite ovaj savez i fudbal ako ce nam ovakvi kriminalci i lopovi imati bilo kakav pristup institucijama koje bi se trebale baviti ovim sportom.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi