Iranci trenirali na Koševu, dječaku ispunjena želja

Posljednja provjera

Iranci trenirali na Koševu, dječaku ispunjena želja

Admin Čaušević

Nakon reprezentativca BiH na teren stadiona Asim Ferhatović Hase izašli su fudbaleri Irana.

Izabranici Dragana Skočića su već nekoliko dana u BiH. Jučer su trenirali u Butmiru, a danas na stadionu i gdje će odigrati prijateljski meč protiv Zmajeva.

Trening je obavljen u večernjim satima, a na tribinama je bila prisutna i grupica Iranaca koji žive i rade u našoj zemlji.

Jedan dječak nije krio svoju sreću kojem je večeras na Koševu ispunjenja želja da posmatra trening reprezentativaca svoje zemlje.

Inače, sutrašnji meč počinje u 18 sati. Sudit će ga 38-godišnji crnogorski arbitar Milovan Milačić. Njemu će asistirati sunarodnjaci Jovica Tatar i Marjan Paunović. Četvrti sudija je Irfan Peljto.

Top Komentari

19211921
Lijepa reprezentacija i nadam se lijepa utakmica. Dobro nam dosli!
3 0
starigrad
Svakako sportski prijatelji uvjek rado viđeni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi