Ništa od saradnje Stramaccionija i Irana

Demantovane glasine

Ništa od saradnje Stramaccionija i Irana

Nekadašnji trener Intera Andrea Stramaccioni, ipak, neće preuzeti reprezentaciju Irana.

Iako su Iranci u februaru za novog selektora imenovali Hrvata Dragana Skočića, jučer se u Italiji pojavila vijest da bi reprezentaciju mogao preuzeti upravo Stramaccioni.

Stramaccioni je u Iranu ostavio dobar trag vodeći tamošnji Esteghlal, međutim, ispostavilo se, kako je njegova epizoda na Bliskom istoku definitivno okončana.

U Stramaccionijevo ime glasine o preuzimanju Irana odbacio je njegov agent Federico Pastorello, navodeći da mladi stručnjak mnogo poštuje iranski narod i da želi sreću aktuelnom selektoru Skočiću u nadolazećem periodu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim što je radio u Iranu i rodnoj Italiji, Stramaccioni je još vodio Panathinaikos i Spartu Prag.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi