18

Komentari (18)

pjanke.sa
I jednog i drugog Hadzica dovesti i pripremati se za Europu. Treba im vremena da se uigraju. Idemooooooooo
Fcs
Momak je davno prevazišao našu ligu, još dok je igrao za Radnik. Ne zavisi od njega koliko će golova postići. Ako nema veznog reda, ni Džeko neće dati više od pet golova. On bi u Sarajevu spektakl napravio, ali pod uslovom da ostanu Rahmanović i Tatar. Vrhunski centarfor !!!
rabodimis
Bas prevazisao.. Navijaci turskog drugoligasa ga tjeraju.. Koliko los moras bit za to ? Ako vec poredis, Dzeko bi trepavicama golove davao u tom rangu i sa tim kvalitetom igraca.. Turska prva liga je ka*ina, prava penzionerska, a zamisli kakva je tek druga..
Fcs
Ja tvrdim da je za našu ligu vrhunski igrač. A njihova prva liga je za našu liga prvaka. Pročitaj sastav, recimo Bašakšehira koji je trenutno 16. na tabeli, pa reci onda da je *****a. Škrtel, Demba Ba...
rabodimis
Penzionerska prava, to i kazem.. Vidis po Evropskim nastupima ko su, sta su i gdje su.. U nasoj ligi ima bar 20-30 boljih igraca od njega..
rabodimis
Penzionerska prava, to i kazem.. Vidis po Evropskim nastupima ko su, sta su i gdje su.. U nasoj ligi ima bar 20-30 boljih igraca od njega..
rabodimis
E cuj tiha patnja.. XD Jel moguce.. Tjeraju ga iz Turskog drugoligasa, nakog Antifudbalspora pa je za Sarajevo.. Radije nek ne dovode nikog, koji ce nam ku*ac ovaj kloc, mali Hadzic je Ronaldo za ovog..
GiS
Nedim Hadzicahahahhahahahahahahahahaha Ljudi dragi, jeste normalni vi ? Nedim Hadzic koji se ne izdvaja ni u mladost doboj kaknju
rabodimis
A ovaj se izdvaja sa 28 godina u drugoj Turskog ligi ? Nedim Hadzic je ime za njega vec sad, nemoj bit smijesan..
GiS
@rabodimis strasni Nedim H, ako citas malo forum, ne svidja se ni navijacima mdk kako igra, eto pogledaj par momaka sa pdfa mdk, i sve ce ti biti jasno
rabodimis
@GiS Braca ja veze nemam ni da postoje navijaci mdk.. Sto da njima vjerujem pored mojih ociju i moje logike ? XD Moze bit da ti sumnjas u moje misljenje al ja nemam razlog, ako me razumijes.. ;) Brate culo se za Irfana tek kad je imo 27 a o ovom Evropa pricala, nase dijete, trpo za nase omladince nemilice.. Pidro, Djokanovic, Salcin.. Odrasli zajedno, utakmica i treninga na stotine odradili zajedno.. Ja stvarno ne vidim na koji nacin se Irfan moze uklopit u tim bolje od Nedima.. Da ne idem u to kolike su mogucnosti napredka izmedju njih dvojice.. Braca uz svo postovanje za tebe i te navijace mdk ja puno vise vjerujem u moju teoriju.. Imao je par pogresnih koraka u zivotu al to ne znaci da ga treba otpisat, treba tu malo pedagogije, razumijevanja.. Sve ono sto Vinko ima.. Savrsen igrac za FK Sarajevo u ovom momentu.. odgovorno tvrdim ! .. lp ;)
Olala
Dodji u Sarajevo majstore.
Olala
Dodjibu Sarajevo majstore
Bolesnipitar
Hjooj ako dodješ na Koševo pa prvi promašaj,mila majka ti je Turska sta te čeka od naših internet navijača ! Sjedi đesi i ne mrdaj ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.