Irfan Hadžić na radaru HŠK Zrinjski

Iza Hadžića je odlična sezona u Radniku

Irfan Hadžić na radaru HŠK Zrinjski

Irfan Hadžić, robusni napadač bijeljinskog Radnika, jedna je od prvih želja mostarskog Zrinjskog na listi igrača koje bi Mostarci rado vidjeli u dresu s lentom u idućoj sezoni.

Ovaj momak rođen u Prozoru 1993 godine iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Bijeljinaca u kojoj je kolo prije kraja postigao 9 golova i tri asistencije.

I sam Blaž Slišković je nekoliko puta i sam naglasio kako bi volio vidjeti Hadžića u svom timu. U idućoj sezoni u dresu Zrinjskog gotovo sigurno nećemo gledati Dalibora Veselinovića koji nije iz raznih razloga uspio opravdati epitet velikog pojačanja, a nije do kraja poznato hoće li u dresu Mostaraca u narednoj sezoni igrati Amer Bekić i Staniša Mandić koji u dresu sada već viceprvaka Bosne i Hercegovine igra na posudbi iz norveškog Sogndala.

Hadžić bi itekako bio sjajna alternativa ako ne i prva napadačka opcija Zrinjskog ukoliko bi ga uspio dovesti u svoje redove. Prema nezvaničnim informacijama za usluge ovog napadača zainteresirani su još i Željezničar te FK Tuzla City. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžić je dok se nije skrasio u Radniku igrao još u Belgiji, Slovačkoj, Nizozemskoj, Sloveniji i Hrvatskoj ali se nigdje nije uspio zadržati dugo dok se 2017. nije vratio u BiH, točnije u Bijeljinu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
IRFAN HADZIC JE IGRAC FK ŽELJEZNIČAR
0 4
nemozetako
Nista od Hadzica
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije