Loše vijesti za Jakirovića pred okršaj Zrinjskog protiv Radnika

Hadžić neće igrati

Loše vijesti za Jakirovića pred okršaj Zrinjskog protiv Radnika

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u subotu igraju na svom terenu protiv Radnika u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Meč između Zrinjskog i Radnika će se igrati od 19 sati, a mostarski klub je potvrdio da će se utakmica igrati pred praznim tribinama zbog kazne koju Plemići trebaju da odrade.

Zrinjski je u nevjerovatnoj seriji u kojoj ima čak 12 uzastopnih pobjeda u prvenstvu čime je izjednačen rekord Željezničara. Jasno je da je mostarski klub veliki favorit protiv Radnika i sve osim pobjede Zrinjskog bi sigurno bilo iznenađenje.

No, pred ovaj meč Sergej Jakirović je dobio loše vijesti jer neće moći računati na napadača Irfana Hadžića u subotnjem duelu.

Zrinjski je potvrdio da je Hadžić zadobio povredu koljena u meču protiv Slobode, ali na svu sreću nije u pitanju neka ozbiljnija povreda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžić je uradio mahnetnu rezonancu koja je potvrdila lakšu povredu i odlučeno je da neće igrati u subotu protiv Radnika.

"Hadžić je odmah krenuo s fizikalnom terapijom, a u reprezentativnoj stanci bit će podvrgnut još jednom kontrolnom pregledu magnetskom rezonancom koji će potvrditi kada će se uključiti u normalan trenažni proces", poručili su iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Nista nas fudbal nije lose od nasih susjeda.
2 1
Mustafa
Zrinjski može pobijediti Radnik i sa osam fudbalera. Premijer liga BiH je gora od očaja, jada i bijede! Mislim da se bolji fudbal igra na Zanzibaru ! Ovo što gledamo na našim stadionima je fudbal za povraćanje ! Kakva nam je država takav nam je i fudbal !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi