Novi šok za Irfana Hadžića, Zrinjski će odmah reagovati

Veliki maler

Novi šok za Irfana Hadžića, Zrinjski će odmah reagovati · Saznajemo

Admin Čaušević

Drugi mandat za u Zrinjskom za Irfana Hadžića je krenuo sve osim na način kako je to planirao ovaj napadač.

Hadžić se zimus vratio u redove višestrukog prvaka BiH i trebao je predstavljati pojačanje nakon što je uspješno sanirao povredu.

S Plemićima je odradio dobar dio priprema, trener Sergej Jakirović mu je redovno davao šansu, a počeo je igrati i takmičarske mečeve.

Protiv Slobode na Tušnju u 22. kolu je bio i starter, ali je zamijenjen nakon 20-ak minuta igre i to radi povrede.

Detaljni pregledi su pokazali da je Hadžić ponovo doživio ozbiljnu povredu koljena te da ga čeka nova duža pauza.

Ovo je za 28-godišnjaka sigurno veliki šok pošto je i prošle godine kada je bio član zagrebačke Lokomotive morao pauzirati nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo Zrinjski će odmah reagovati te će dovesti zamjenu za Hadžića za ostatak sezone. U igri je nekoliko imena, a ostaje da se vidi na koga će pasti izbor.

Inače, od povratka među Plemiće Hadžić je dobio minutažu protiv Rudar Prijedora i Radnika. Oba puta je ušao s klupe. Ispostavilo se da je jedini start, onaj protiv Slobode, za njega bio i koban.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti