Nakon dolaska, odlazak: Zrinjski potvrdio razlaz s napadačem
Irfan Hadžić odlazi iz Zrinjskog nakon godinu dana.

Nakon godinu dana

Nakon dolaska, odlazak: Zrinjski potvrdio razlaz s napadačem · Zvanično

E. Ganibegović

Nakon jednog dolaska koji je danas potvrdio Zrinjski, sada stiže potvrda i o jednom raskidu saradnje i to s napadačem koji je u Mostaru proveo godinu dana.

Irfan Hadžić više nije fudbaler HŠK Zrinjski, potvrdio je to prvak Bosne i Hercegovine.

"HŠK Zrinjski Mostar i 29-godišnji napadač Irfan Hadžić danas su potpisali sporazumni raskid ugovora.

Irfanu zahvaljujemo na profesionalnom odnosu u proteklih dvanaest mjeseci te želimo puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku karijere", napisali su Plemići.

[facebook]https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/posts/pfbid0PUPeGAAGJ2i688p7VVqgmsWfsehzLXG3mk1JwAA6BqXWSxvmVgdt6p6TxiAQXfTql[/facebook]

Hadžić je ove sezone nastupio pet puta u dresu s lentom. U Premijer ligi nije bio efikasan, dok je na jednoj utakmici u Kupu postigao gol i upisao asistenciju.

Oglasi

Vrijeme koje je proveo u Zrinjskom svakako mu je obilježilo karijeru, jer je osvojio do sada svoj jedini trofej, titulu prvaka naše zemlje. 

Podsjetimo, Hadžić je dijete Olimpika, a igrao je još za Zulte Waregem, VIT/AGOVV, Inter Zaprešić, Zlate Moravce, Royal Antwerp, Hamme, Celje, Radnik, Akhisarspor i zagrebačku Lokomotivu.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je dva nastupa uz četiri utakmice za juniorsku selekciju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije danas Zrinjski je potvrdio i dovođenje još jednog igrača Dinama na posudbu. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi