Irfan Jašarević potpisao za Željezničar
Foto: Adem Ćatić, www.fkz.ba

Novo ime na Grbavici

Irfan Jašarević potpisao za Željezničar · Zvanično

E. Čaušević

FK Željezničar počeo je pripreme za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a klub s Grbavice potvrdio je danas i dolazak novog pojačanja.

Nakon završetka prvog dijela sezone s Grbavice je bilo nekoliko odlazaka i jasno je da će Željezničar tokom zimske pauze dovesti nekoliko novih igrača.

Kako smo jučer najavili novo pojačanje Željezničara je Irfan Jašarević koji je danas zvanično predstavljen kao novi fudbaler sarajevskog kluba.

Željezničar je potvrdio da su s Jašarevićem postigli dogovor, te je on danas zvanično potpisao ugovor i priključit će se pripremama Plavih pred nastavak nove sezone.

Iz sarajevskog kluba potvrdili su da je Jašarević potpisao ugovor do 2024. godine.

"Željezničar je veliki klub, slobodno ću se usuditi reći najveći u državi, zbog historije, navijača i svega. Osjećaj je pravi nakon dolaska na Grbavicu i potpisa ugovora. Navijači od mene mogu očekivati 100 posto zalaganje na svakom treningu, požrtvovanost i borbenost za Želju", rekao je Jašarević nakon potpisa ugovora.

Također, Jašarević će se već danas priključiti novoj ekipi, te će Edis Mulalić već na današnjem treningu moći računati na njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jašarević je prethodne četiri godine proveo u Švedskoj gdje je nastupao za BK Olypic i Dalkrud.

U Premijer ligi je odlično igrao za Krupu koja ga je prodala za 300.000 eura. Ukoliko ponovi tadašnje igre sigurno će biti pojačanje za Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

posto_tad_nisu_postojali
Uskoro očekujemo javljanje pitarskih kompleksaša iz bojkota uživo ispod tekstova o Želji. Kako saznajemo, s obzirom da su krenuli u bojkot, nemaju pametnijeg posla pa malo više akcijaju kako na internetu, tako i na ulici
11 7
FahroKonjHodzic
treceligaski kokuz
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi