18

Komentari (18)

2323
A s kim je u grupi Starceviceva i Vicina U 21???
gogs
Cuvaj se Irfane da ti klosari u savezu ne napakuju neki skandal kao sto su uradili Aleckovicu taman kad je trebao postati sudija na EP u2, a danas bi vec sudio Ligu sampiona. Cuvaj se mafije
Chico
A savez ga suapenduje hahaha
Hasanaga
Sve cestitke Peljti, ovo moze biti samo prednost za pojedince iz Bosne koji se bave sportom, da svijet vidi da nismo svi korumpirani i da ima casnih sportista. Bh fudbal nema tu sta da posebno dobije, pojedinci koji upravljaju Bh fudbalom i sportom ce i dalje da rade samo za svoj interes. Svaka cast ovakvim osobama koji su uspjeli da se iscupaju iz takvih kandzi.
Goal26
Ima jos dobrih sudija koji od pocetka drugog djela sezone nisu ni jednom delegirani, prije redovno sudili i isli vani.
BeastSaaa
PELJTO, zabiberi im ga ti! Shvatite, ovom covjeku ne mozete uzeti uspijeh i ime. Ne postoji kompetentna osoba u nasoj drzavi da njega ocjenjuje. Covjek je najveci sudija kojeg je BiH ikada imala. A oraha u djepovima nema... Sretno.
user1605368976
Bravo ,ima dobri sudija u BiH samo ne mogu dići do izražaja moraju igrati kako savez svira.
Darkwood
Ali on u ocima negatora BiH nije dobar, sve sto napreduje nasu jednu jedinu nije dobro... mamlazi jedni
velez mo
Podrzka za Peljtu,valja Evropi a u nas nevalja,najbolji i najposteniji B i H sudija
COVID19
Al ce zato biti suspendovan za PLBiH jer nije svirao penal Borcu. ****m te drzavo...
Dzondzy
Logično da će biti. To što je neko dobio epitet najboljeg sudije iz neke lige/države ha svrstava u nepogrešive? Ne serite više ljudi sude finala lige šampiona pa sjebu i dobiju lošu ocjenu eto neće jedan Peljto...
COVID19
Dzondzy
Nekome lakše metar u dupe nego cent u glavu...
papagaj
VICO & CO na aparatima
nedim_rajvosa46
Zasluzeno, svaka cast majstore!
user1591984448
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.