UEFA ponovo nagradila Irfana Peljtu i njegov tim

Na zadatku u Evropskoj ligi

UEFA ponovo nagradila Irfana Peljtu i njegov tim

E. Čaušević

Evropska liga nastavlja se u četvrtak nakon tri sedmice pauze, a na rasporedu su mečevi četvrtog kola.

Zanimljivu utakmicu u Norveškoj igraju Molde i Arsenal i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja. Topnici su prvi u grupi s maksimalnih devet bodova, a Molde je drugi s tri boda manje.

U prvom meču ovih ekipa koji se igrao prije tri sedmice na Emiratesu pripao je Arsenalu koji je slavio s ubjedljivih 4:1.

Meč ovih timova će sigurno biti zanimljiv i bh. javnosti jer će na centru biti naš najbolji sudija Irfan Peljto. On je nagrađen za svoj rad, te će u četvrtak biti glavni sudija na meču Molde - Arsenal.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Peljtini pomoćnici na ovom meču će biti Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, dok će četvrti sudija biti Admir Šehović.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Prinudni
Svaka čast. Nadamo se da će uskoro dijelit pravdu i na mečevima lige prvaka.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi