6

Komentari (6)

SikterRajvoSamosa
faraon14 jedi govna iza te tastature, kao i tvoji istomisljenici. Peljto bravo majstore. Kakav si ti gospodin. Samo gazi kume.
faraon14
Jebo ti peljto mater sigurno ti je brat ili rodjak pa samo da ti to kazem
koraj
Furioza1999
faraon14 a sta ti znas Boga ti ti vidio bolje od Peljte sta je bilo ja sam licno vidio kamere i slike iz drugog ugla i sve je ispravno bilo ljudi pricaju kad vide iz jednog ugla a drugi ugao pokazu razlicitu situaciju zato suti
soul_eclipse
Svi smo se uvjerili da je ta tekma naštimana i nemoj bezveze gluposti pričati
faraon14
Opet se nsdovezujem na utakmicu zrinjski radnik i poništen regularna pogodak radniku a za zrinski svirao nepostoheci penal i sto je najgore ni bio suspendovan Sta li radi savez ovaj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.