5

Komentari (5)

87618
Milos i Beast , navijaci sudija hahahaha. joj zivote
87618
Igrane utakmice samipion lige , veceras se igraju utakmice evropa lige , o Maradoninoj smrti bruji cijeli svijet , a kod nas udarna vijest gdje sudi neku sudija neku utakmicu i to u Norveskoj ,...eto nasto mi svodimo nas interes za fudbalom , zato smo mi tu gdje jesmo , neka nas , i usput Hrvatska ima 2 predstavnika u evropa ligi , ali o Maradoni 14 clanaka pa te onda na 15 mjestu Dinamo i Rijaka , a kod nas neakav sudija
kovacic
Upravo i sudi u toj istoj Europa ligi protiv Arsenala, dogodine će vjerovatno biti u grupnoj fazi LP, treba ispratiti pozitivne priče.
Milos1312
E jesi glup, malo je rec...et Peljto i pomocnoci, aBd uskoro u LP, Euru, Svjetskom.... samo jako momci
BeastSa
E jesi pametan svaka ti cast! Jesi to sve sam skontao?! PELJTO, jedina svijetla tacka naseg fudbala. Sretno veceras.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti