Peljto, ipak, sudi u Norveškoj!

Jutros otputovali

Peljto, ipak, sudi u Norveškoj!

A. Čaušević

Irfan Peljto će, ipak, suditi utakmicu Molde - Arsenal, potvrdila je UEFA na zvaničnoj stranici.

Peljto je ranije delegiran za meč 4. kola Europa lige, a u međuvremenu došlo je do određenih promjena u sudijskoj postavit.

Naime, meč su trebale suditi sudije iz BiH, međutim put Norveške su otputovali samo Peljto i Senad Ibrišimbegović koji će biti prvi asistent.

Razlog za promjenu je norveški zakon prema kojem osobe koje su bile u kontaktu s osobama pozitivnim na koronavirus moraju provesti deset dana u izolaciji pa Davor Beljo i Admir Šehović danas nisu mogli suditi današnji meč.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Umjesto Belje i Šehovića uskočili su poljske sudije. Dawid Golis će biti drugi pomoćnik, dok je za čevrtog sudiju određen Daniel Stefanski.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

87618
Igrane utakmice samipion lige , veceras se igraju utakmice evropa lige , o Maradoninoj smrti bruji cijeli svijet , a kod nas udarna vijest gdje sudi neku sudija neku utakmicu i to u Norveskoj ,...eto nasto mi svodimo nas interes za fudbalom , zato smo mi tu gdje jesmo , neka nas , i usput Hrvatska ima 2 predstavnika u evropa ligi , ali o Maradoni 14 clanaka pa te onda na 15 mjestu Dinamo i Rijaka , a kod nas neakav sudija
6 3
87618
Milos i Beast , navijaci sudija hahahaha. joj zivote
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi