Irski navijači uživaju u Sarajevu

Ne obiluju samopouzdanjem

Irski navijači uživaju u Sarajevu

Navijači irske reprezentacije u poslijepodnevnim satima izašli su na ulice Sarajeva, gdje prave nogometnu atmosferu uoči utakmice baraža protiv Bosne i Hercegovine. 

Irci su oduševljeni bh. prijestolnicom i prije nego se zapute u Zenicu svoje slobodno vrijeme koriste za obilazak historijskih mjesta u gradu, te isprobavanje tradicionalne hrane. 

Ono što je interesantno, jeste da navijači Irske ne obiluju samopouzdanjem i svjesni su da je pred njihovim ljubimcima težak zadatak na Bilinom polju.

"Za nas bi bio veliki rezutat da se vratimo sa jednim postignutim golom, ali teško je očekivati takvo nešto. Niska su očekivanja, jer pobjeđujemo vrlo rijetko u gostima protiv jačih timova. Bio bih zadovoljan i sa remijem", kazao je jedan od irskih navijača. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, utakmica između BiH i Republike Irske počinje u 20:45 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti