Bahata objava supruge Thiaga Silve koja ide u Katar: A da se malo spusti na zemlju?

Naučile da život gledaju sa visine

Bahata objava supruge Thiaga Silve koja ide u Katar: A da se malo spusti na zemlju?

Edmir Škorić

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje za nešto više od sedam dana, a pripreme za odlazak u bliskoistočnu zemlju u punom su jeku.

Brojni nogometaši koji će igrati u Kataru povest će sa sobom i supruge ili djevojke. Barem će to biti slučaj kod većine reprezentativaca Brazila. Iskusni defanzivac Thiago Silva našao se na spisku Titea, a put Katara će i njegova supruga Isabelle Silva.

I dok obični smrtnici nemaju priliku da žive tako raskošne živote, da odlaze na daleka putovanja i uživaju u svim blagodatima koje život nudi, gospođa Silva nema taj problem.

Ona jedva čeka da ode u Katar, bit će smještena u nekom od luksuznih hotela, ali uz sve to ima jednu "brigu". Na društvenim mrežama se oglasila i izrazila zabrinutost hoće li imati dovoljno dobru uslugu tamo i hoće li biti neko dovoljno kvalitetan da se brine o njenoj frizuri i njenim noktima.

"Želim preporuku za frizera i noktologa. Da su iz Brazila, po mogućnosti. Ali mislim da je teško, jer u hotelu u kojem sam odsjeo postoji, ali ne znam jesu li kvalitetni. Pa bar jednom nokte da radim u sedam dana, a kosa barem dva puta. Ko god ima neki prijedlog, neka mi se javi", objavila je Isabelle putem Instagram storyja.

Oglasi

Mada, istakla je da je ona žena koja je "spremna na sve" i vjeruje da će se snaći čak i ako ne bude pronašla adekvatne osobe za uređenje njene kose i njenih noktiju.

Svjetsko prvenstvo počinje 20. novembra i traje do 18. decembra. Debi Brazila bit će 24. novembra protiv Srbije, a u grupi su još Kamerun i Švicarska.

Za nadati se da će jadna Isabelle dobiti potpunu njegu u Dohi i da će izgledati besprijekorno kada se pojavi u VIP loži glamuroznih katarskih stadiona na kojima će igrati najtrofejnija reprezentacija svijeta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Što se Thiaga tiče, ovaj 38-godišnjak i dalje je važan oslonac Brazila i Tite od štopera Chelseaja puno očekuje.

Silva je ove sezone odigrao 16 utakmica za Chelsea, prethodno je bio član PSG-a, Milana...

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Dugo VREMENA nije bio ELOKVENTNIJI TEKST..moja LANA PUDAR, nisi ti kriva sto mi IMAMO KVAZINOVINARE..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi