Badić razočaran: Pogodile su me trenerove riječi, nisam htio da pređem preko toga
FOTO: USK Sport

Mladi golman napustio Jedinstvo

Badić razočaran: Pogodile su me trenerove riječi, nisam htio da pređem preko toga

S. Mlaćo
Mladi golman Isak Badić (21) ovih dana i zvanično se razišao sa NK Jedinstvo Bihać.

U Bihaću već odavno vlada teška situacija, a nogometaši su na zimskoj pauzi i nije poznato kada će uopšte krenuti sa radom.

Badić je na startu ove sezone dobio šansu, opravdao očekivanja, no brzo su se stvari 'promijenile'. Odlučio je da napusti Jedinstvo i sačeka zimsku pauzu. Ističe da je sve učinio zbog šefa struke Jasmina Džidića čije su ga riječi, kako kaže, mnogo pogodile.

“Bio sam tu kada je bilo najteže, kada i nije bilo financija, ali gledao sam da branim i prelazio sam preko svega toga. Najviše me pogodila jedna trenerova reakcija prema meni, tačnije njegove riječi i nisam želio da pređem preko toga.  Povukao sam se, te kasnije dobio raskid ugovora. Klubu sam oprostio i dugovanja, sada krećem u nove izazove“, priča Badić za SportSport.ba, te se osvrće na samu situaciju u sada već bivšem klubu.

“Jedinstvo je u teškoj situaciji, nadam se da će doći bolji dani, da će doći novi ljudi sa novim idejama i da spase Jedinstvo. Svake godine su iste priče, igrači se mijenjaju, dugovanja su stalna...“, dodao je mladi golman.

Vrijedno radi i čeka svoju šansu. Svoje kvalitete potvrdio je u omladinskim pogonima Sarajeva, Borca i Zrinjskog, a zatim i u seniorskom nogometu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Želim da branim, financije mi nisu u prvom planu. Najbitnije mi je da branim, da kvalitetno treniram, a ostalo će doći samo po sebi“, kazao je Badić za kojeg saigrači imaju samo riječi hvale, kako za odnos na terenu, tako i van njega.

 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Sine nisi platio tom hostapleru i odma te nema, on otima tako godinama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi