Isco izjavio da u Realu ne plaču za Ronaldom, a Portugalac mu ekspresno odgovorio

Sada mu je bitan samo Juve

Isco izjavio da u Realu ne plaču za Ronaldom, a Portugalac mu ekspresno odgovorio

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda derbi trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Utakmica na Teatru snova će sigurno biti u centru pažnje, a najviše zbog toga što se Cristiano Ronaldo vraća "kući". Portugalac je jučer bio u centru pažnje u Manchesteru jer je veliki broj navijača Uniteda došlo na aerodrom kako bi pozdravili svog bivšeg fudbalera.

Ronaldo se pojavio i na press konferenciji pred današnju utakmicu, a osim Crvenih đavola pričao je o još jednom bivšem klubu Real Madridu. Naime, jučer je Isco izjavio da igrači kraljevskog kluba ne plaču za Ronaldom, te da više ne razmišljaju o svom bivšem saigraču.

Jednog od engleskih novinara zanimalo je šta Ronaldo misli o ovoj izjavi dojučerašnjeg saigrača, a na iznenađenje mnogih Portugalac mu je odlučio odgovoriti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sve je u redu što se tiče toga. Ne trebaju da plaču. To je sve što ću vam reći jer ne volim da pričam o drugim klubovima. Svi znaju kakvu priču sam imao u Real Madridu, ali ono što je najvažnije jeste utakmica protiv Uniteda. Nije na meni da pričam o krizama drugih klubova", poručio je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti