Isco ljutito odgovorio španskim medijima koji su ga optužili da se nije htio zagrijavati

Oglasio se na Twitteru

Isco ljutito odgovorio španskim medijima koji su ga optužili da se nije htio zagrijavati

Španski vezni fudbaler Isco našao se u centru pažnje tamošnjih medija nakon što navodno nije htio da se zagrijava tokom jučerašnjeg El Clasica.

Isco je jučerašnji meč počeo sa klupe, a trener Zinedine Zidane mu na kraju nije povjerio nijedan minut na terenu. Španski radio Cadena SER prenio je informaciju da se Isco nije htio nastaviti zagrijavati nakon što su u igru ušli Gareth Bale i Asensio u drugom poluvremenu, a kasnije je tu informaciju saopštio i AS.

To je očito veoma naljutilo inače veoma mirnog i povučenog Isca koji se potom oglasio na Twitteru.

"Prestanite širiti s*anja. Moja dva saigrača Asensio i Bale su bili spremni da uđu u igru...Otkad možete napraviti četiri izmjene?", napisao je Isco. Podsjetimo, prije Asensia i Balea u igru je također ušao i Nacho i to nakon crvenog kartona kojeg je dobio Carvajal, pa je Zidane već izvršio sve tri izmjene i nije bilo potrebe da se Isco nastaviti zagrijavati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećanja radi, Barcelona je pobijedila u jučerašnjem El Claiscu sa 3:0 golovima Suareza, Messija i Vidala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi