Isco operisao slijepo crijevo

Saopštio Real Madrid

Isco operisao slijepo crijevo

Real Madrid je saopštio kako je ofanzivac Isco Alcaron podvrgnut operativnom zahvatu.

Španski nogometaš se prije nekoliko dana požalio na upalu slijepog crijeva, zbog čega je danas u Madridu hitno operisan i morat će određeno vrijeme pauzirati.

"Isco je uspješno operisan. Operacija se sprovedena pod nadzorom Realovog medicinskog tima i njegov oporavak će se nastaviti procjenjivati", saopštio je Real na zvaničnoj stranici, a brz oporavak Iscu je poželio i trener Lopetegui.

"Operacija je iza njega. Želimo mu sve najbolje i da se što prije oporavi."

Isca tako definitivno neće biti u predstojećoj utakmici protiv Seville, a nije isključeno ni da propusti duele sa Atleticom, kao i Barcelonom koji se igra narednog mjeseca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U tekućoj sezoni Isco je u pet utakmica La Lige postigao jedan gol uz jednu asistenciju, a postigao je i gol u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi