Samo im je on u glavi: Isco u oproštajnoj poruci od Real Madrida brutalno ismijao Mbappea

Napušta Kraljeve

Samo im je on u glavi: Isco u oproštajnoj poruci od Real Madrida brutalno ismijao Mbappea

Endin Čaušević

Španski fudbaler Isco oprostio se jučer od Real Madrida i karijeru će nastaviti u nekom drugom klubu.

Isco će nakon devet godina napustiti kraljevski klub kao slobodan igrač jer nije postigao dogovor oko nastavka saradnje. S Realom je čak pet puta bio prvak Evrope čime se rijetko ko može pohvaliti iako se Isco prethodnih sezona baš i nije naigrao.

Odbijao je odlaske iz Reala dok je bio pod ugovorom, ali sada jednostavno nema izlaza i bio je primoran da potraži novi klub. Mnogi smatraju da će ostati u Španiji i potpisati vjerovatno za Sevillu ili Betis.

Isco se jučer zvanično oprostio od Real Madrida i navijača ovog kluba emotivnom porukom koju je objavio na Instagramu.

No, ono što je posebno oduševilo navijače Real Madrida jeste dio u kojem je prozvao Kyliana Mbappea. Iako nije direktno spomenuo igrača PSG-a svima je jasno da je ta poruka njemu upućena.

Isco je objavio emotikon kornjače aludirajući na Mbappea koji je svojevremeno pozirao s maskom jednog od likova iz crtanog filma "Nindža kornjače".

"Kada Real Madrid pokuca na tvoja vrata nikada ih ne možeš odbiti, ali namjerno i tu uvijek postoje izuzeci", napisao je, između ostalog, Isco u svojoj poruci i na kraju ove rečenice dodao emotikon kornjače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da je Mbappe itekako razočarao sve u Realu što je odbio ugovor i ostao je u PSG-u, ali niko nije očekivao da ih je to toliko potreslo da već danima skoro svi pričaju samo o tome i to čak i tokom slavlja trofeja Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovi su na nevidjenu srecu oavojili LP ove sezone,golman im najbolji igrac,to sve govori...Mbappe nije nista pogrijesio jer ce prije osvojiti LP sa PSG nego sa Realom,oni su ove godine ispucali svoju srecu za narednih 10 godina...
4 14
user1613662710
Da si ih odbio mozda bih i napravio nesto od svoje karijere ovako si na klupi vjecito bio i skoro nista doprinio nisi tim silnim trofejima
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi