Navijači Reala optužili Saru da je kriva za propast Iscove karijere, a ona im odgovorila

Djevojka veznjaka Real Madrida na udaru

Navijači Reala optužili Saru da je kriva za propast Iscove karijere, a ona im odgovorila

E. Čaušević

Isco je prije sedam godina stigao u Real Madrid iz Malage kao veliko pojačanje, ali mnogi kažu da nije opravdao očekivanja.

Isco je briljirao u dresu Malage i oduševio je sve svojim igrama, a za njegov potpis borili su se Real i Barcelona. No, on je na kraju izabrao kraljevski klub s kojim je osvojio sve što je mogao, ali nije baš opravdao ono što se od njega očekivalo.

Ovaj 28-godišnji veznjak ni ove sezone nije baš u prvim planovima Zinedinea Zidanea, te je odigrao svega 260 minuta u šest mečeva na kojim je dobio priliku za igru.

Zbog njegove loše forme koja traje već duže vrijeme na udaru kritika navijača Reala našla se njegova djevojka Sara Salamo. Sara je poznata španska glumica i s Iscom je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

Navijači Reala optužili su se da je ona kriva što Isco pruža očajne partije jer ga je nagovorila da koristi poseban režim ishrane. Ona je vegan i Isco je odlučio da je podrži u tome, te da i on izbaci meso iz svoje ishrane i koristi neke posebne namirnice.

To se nikako ne sviđa navijačima Reala jer je Isco na svoju ruku odlučio da promijeni ishranu bez konsultacija s klubom. Oni su na Twitteru žestoko kritikovali Saru i optužili je da je ona kriva za sve. Sara je odlučila da se oglasi i kratko je poslala poruku svojim kritičarima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Španiji više nema muževnosti", napisala je djevojka igrača Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Cuj ne jede meso a preziva se Salamo hhehe vic godine
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi