Na svijetu mu nije bilo ravnog, a sada je postao slučajni prolaznik

Veliki pad zvijezde Real Madrida

Na svijetu mu nije bilo ravnog, a sada je postao slučajni prolaznik

Admin Čaušević

Real Madrid je jedini tim koji je u modernoj historiji osvojio tri uzastopne Lige prvaka.

Najveća zvijezda te generacije Kraljeva bio je Cristiano Ronaldo, ali i veliki doprinos uspjesima španskog velikana dao je i Marcelo.

U periodu od 2014. do 2018. godine Marcelu nije bilo ravnog na poziciji lijevog beka, međutim Brazilac sada izgleda neprepoznatljivo.

Zinedine Zidane više ne vjeruje toliko 32-godišnjaku koji i kad dobije priliku ne uspije odraditi posao kakav se od njega očekuje.

Da Marcelo "spava" već neko vrijeme potvrdila je i sinoćnja utakmica protiv Valencije. Kod prvog penala za Šišmiše Brazilac je djelovao kao slučajni prolaznik.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Courtois je odbranio penal, ali su domaći uspjeli loptu poslati u mrežu. Marcelo je "spavao" i nije ispratio svog igrača, štaviše stajao je i gledao dok se Ramos i Varane bacaju da spase svoj gol.

Nekoliko trenutaka kasnije penal je ponovljen, ali za Real nije bilo spasa. Na kraju je završeno s visokih 4:1 za Šišmiše. Detalje i Marcelovo "spavanje" pogledajte ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE