Isić: Žižović nije računao na mene, nisam imao izbora

Raskinuo ugovor s Radnikom

Isić: Žižović nije računao na mene, nisam imao izbora

Dvadesetčetverogodišnji defanzivac Tarik Isić jučer se sporazumno razišao s Radnikom.

Fudbaler koji je u bijeljinski klub došao prošlog ljeta iz GOŠK-a u posljednje vrijeme nije se mogao prohvaliti minutažom, a kako to nije u skladu s njegovim ambicijama, odlučio je da digne sidro.

Iako su do kraja šampionata u BiH ostala još tri kola, saradnja između dvije strane na kraju je privremeno prekinuta, pa će Isić imati dovoljno vremena da potraži novu sredinu.

"Da, istina je, napustio sam Radnik. Razlog za takav potez je nezadovoljstvo minutažom, nakon što su došla dvojica novih defanzivaca trener Žižović nije računao na mene i nisam imao drugog izbora nego da idem. Uz dogovor s trenerom i direktorom kluba ugovor je raskinut", kazao je Isić za SportSport.ba, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svejedno, Radniku želim sve najbolje u nastavku sezone. Pamtit ću samo dobre stvari...", istakao je Isić.

U dosadašnjem dijelu sezone Isić je za Radnik odigrao ukupno 13 utakmica, sakupivši pritom 1000 minuta na terenu, a kroz karijeru je još igrao za GOŠK, Čapljinu, Olimpik, Turbinu i Radnik iz Hadžića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi