Iskra na Slogu bez Kmetaša, Čosića i Opardije

Iskra oslabljena

Iskra na Slogu bez Kmetaša, Čosića i Opardije

Samir Mlaćo

Nakon visokog poraza od Radnika iz Donjeg Vakufa (3:0), nogometaši iskre okrenuli su se duelu sa Slogom iz Bosanske Otoke, petoplasiranom ekipom na tablici Druge lige Federacije BiH grupa Zapad.

Plavi sa Jaklića nemaju pravo na kiks s obzirom da su Borac i Krajina iskoristili njihov poraz u D.Vakufu i pretekli su za dva boda, tri kola prije kraja sezone. Bugojancima do kraja slijedi velika borba za prvo mjesto, a u subotu će oslabljeni ne igranjem trojice veoma važnih igrača.

Radi se o iskusnom kapitenu  Safetu Kmetašu i braniču Emrahu Čosiću koji su protiv Radnika zaradili treći žuti karton, dok će zbog crvenog kartona nedostajati  vezista Ahmed Opardija.

I pored toga u Iskru vjeruju da će upisati tri važna boda, ali jednim uhom pratiti i dešavanja  sa susreta Vlašića i Krajine, te Viteza i Borca iz Izačića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Iskre i Sloge B.Otoka igra se u subotu na Gradskom stadionu Jaklić sa početkom u 17 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije