Iskra se pojačava: Koprivica stigao na Jaklić

Dogovorio saradnju sa Bugojancima

Iskra se pojačava: Koprivica stigao na Jaklić

Samir Mlaćo

Nakon prozivke održane na stadionu Jaklić, nogometaši bugojanske Iskre nastavili su sa pripremama za novu sezonu Pve lige Federacije BiH.

Bugojanci su od samog početka priprema u potrazi za rješenjem na stoperskoj poziciji, a danas je i ta dilema završena. Naime, novi član Iskre postao je 22-godišnji stoper Vlado Koprivica, koji je posljednju polusezonu proveo u redovima Orašja.

Koprivica će sutra doći u Bugojnu, te potpisati ugovor, što je i potvrdio za SportSport.ba

"Dobio sam poziv od Iskre, ponuđeni su mi korektni uslovi i brzo smo se dogovorili. Iskra je dobro poznato ime u bh. fudbalu, nije slučajno ušla u Prvu lige Federacije BiH koja je ove godine sigurno najjača od njenog postojanja. Što se mene lično tiče, imam iskustva u Prvoj ligi Federacije sa Orašjem kada smo ostali u ligi, a imali smo osam bodova na polusezoni. Slijedeće godine smo bili u u utrci za titulu. Imam pozitivno iskustvo u Prvoj ligi Federacije i nadam se da će tako biti i u narednom periodu", kazao je Koprivica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Orašja ovaj nogometaš nastupao je za Borac Šamac i Modriča Maximu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti