U Bugojnu prekinut meč jer su oba tima izašla u plavim dresovima, a niko nema markere
Foto: Elvedin Tajar

Ovo ima samo kod nas

U Bugojnu prekinut meč jer su oba tima izašla u plavim dresovima, a niko nema markere

E. Čaušević

Fudbaleri bugojanske Iskre igraju trenutno na svom terenu protiv NK Vitez meč petog kola Druge lige FBiH grupa Zapad 1.

Utakmica u Bugojnu počela je u 15 sati, ali ubrzo nakon toga sudija je bio primoran da prekine meč jer su obje ekipe igrale u plavim dresovima.

Sudija je tražio da neko od dvije ekipe obuče markere kako bi se mogli raspoznavati, ali ni Iskra ni Vitez nisu imali markere.

Nakon kratke pauze sudija je bio primoran da nastavi utakmicu koja će sigurno ući u anale i kategoriju "samo kod nas".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Top Komentari

felix__27
Sta ti odmah samo kod nas... Ima toga svagdje samo vi niste adekvatanosportski upoznati sa dešavanjima.. Samo blatite sram vas bilo,vi mesiji ste jedan od razloga sto je sve ovako.. Pišete bez provjere,lupate samo ko maksim po diviziji... Ajde vise
7 2
Eduard
Gosti su krivi jer domaci su uvijek bili plavi i igrali u plavoj opermi. Gost je ekipa koja treba da pored prve garniture nosi i rezervnu u drugoj boji. A domaci sigurno ne zele da daju markere ili obuku rezervnu opremu jer to nije njihova obaveza.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi