Iskusni Bilobrk našao novi klub u Premijer ligi BiH

Sutra potpisuje ugovor

Iskusni Bilobrk našao novi klub u Premijer ligi BiH

Tridesettrogodišnji bh. golman Luka Bilobrk novo je pojačanje Radnika iz Bijeljine.

Otkako se u julu razišao sa Širokim Brijegom, ime ovog iskusnog čuvara mreže dovodilo se u vezu s nekoliko klubova, a izbor je na kraju pao na Radnik kojeg vodi Mladen Žižović.

U Radniku nisu bili pretjerali zadovoljni onim što je na otvaranju sezone pokazao Dalibor Kozić, pa su posegnuli za novim rješenjem, a kao idealna opcija na kraju se nametnuo Bilobrk koji je poslije kraćih pregovora prihvatio ponudu.

"Čelnici Radnika su bili najkonkretniji i najiskreniji. Na kraju je to i presudilo. Sutra bih trebao potpisati ugovor, vjerujem da će sve ispasti kako treba", kazao je Bilobrk za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilobrk je dokazano premijerligaško ime. Iza sebe ima više od 200 utakmica u najjačem rangu bh. fudbala, a pored Širokog Brijega još je u našoj zemlji branio za ekipe Čelika i Travnika. 

Top Komentari

Terminator
Dobar potez uprave,Kozić ih je upropastio.Sretno novom golmanu a Koziću da se radom pokuša nametnuti kao rezervni golman.
0 0
magistar
Mislio sam da će u Borac. Borac ima samo 4 golmana u rosteru i sigurno bi im Bilobrk dobro došao. Šalu na stranu, Kozić je imao dva velika kiksa u važnim utakmicama za Radnik jednu protiv Spartaka drugu protiv Trnave, napravi li još koji odre radik u drugu ligu. Moralo se reagovati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije