9

Komentari (9)

user1675926959
@Drakula je deklarirani četalj i treba ga ignorisati
AlphaStrong
I uz to bolesnik
BogatiDijasporac
****m mu ono u sto se zaklinje.
Drakula
HAJMO ISLAND!!
Drakula - Jesi li ti taj sto psujes šehidske majke, i još se idalje javljaš sa svojim komentarima, malo ti što si psovao šehidske majke, još i navijaš protiv Bosne cetalju. Hajmo Svicarska (Xhaka, Shaqiri) i rezultat je 3:2 za Svicarsku.
Drakula
HAJMO SVICARSKA HAJMO KOSOVO!!
BogatiDijasporac
Da, to je on. Navijac Sarajeva. Mrzitelj Bosne, Bosnjaka i Islama. Psuje djecu, mezare, sehide i tabute. Da naglasim, navija za Sarajevo. Vise sam mu se puta javio, da se nadjemo. Nikad pizdurina nije odgovorio. Ovo je debilcic, klasicni, zavukao se u sobu, hrani ga mama, dokopao se interneta i misli da ima muda pa laje. A iscupo bih mu grljak da ga sretnem.
rabodimis
@BogatiDijasporac XD Samo bih da naglasim da ti se u usta dobro nas*rem... Malo je takvih hinjavih s*paka/smradova poput tebe.. Svaki prvi Sarajlija bi te nogom nabio za to seljacko razmisljanje i hinjsko podvaljivanje.. Papak !! Evo ja sam isto navijac Sarajeva pa volim komplet Bosnu i Hercegovinu, i k*rac me boli koje je vjere neko ako je dobar covjek.. Citav zivot sam sve slavio, rodjen i odgojen da cijenim i postujem SVAKOG dobrog i postenog covjeka.. Ti si jedna zatucana seljacina, prozivas fol nesto ljude iz Vogosce a ko zna sa kakve si ti planine "sljego".. Takav hinjav i odvratan 100% nisi odrastao na ulicama Sarajeva.. Da naglasim, navijam za Sarajevo.. PS Ako te vrijedja ovo javi se da mi iscupas nesto.. Da te vidim.. :)
Frane
Ako Nemanjić bude igrao vadit ćete samo lopte iz mreže, u svakom slučaju sretno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.