Amar Osim donio odluku: Hoće li Diallo potpisati za Velež?

Bio na probi

Amar Osim donio odluku: Hoće li Diallo potpisati za Velež? · Saznajemo

E. Ganibegović

Na probi u FK Velež proteklih sedam dana bio je engleski fudbaler Ismaila Diallo.

Radi se o bivšem omladincu Arsenala koji je do prošle godine bio član U23 ekipe Burnleya. Ima i upisanih nekoliko nastupa u Premiershipu za juniore.

Posljednji klub mu je bio niželigaš Hastings United koji se inače takmiči u sedmom i osmom rangu engleskog fudbala. Prije toga je igrao za Lancing koji je također niželigaš.

Ipak, Englez se neće dugo zadržati u hercegovačkom klubu. Očito da Diallo nije zadovoljio ukuse stručnog štaba FK Velež i već je napustio pripreme Rođenih na Kupresu.

Velež se već pojačao igračima poput Blagojevića, Halilovića, a uskoro bi se treninzima na Kupresu trebao pridružiti i Frane Ikić.

Također, tu je još nekoliko igrača na probi i vidjet ćemo kako će u konačnici izgledati ekipa osvajača Kupa Bosne i Hercegovine iz prethodne sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež novu sezonu u Premijer ligi počinje 16. jula kada gostuje Posušju.

Amar Osim je prije dva dana debitovao na klupi Rođenih i to porazom od Čelika 2:1 u prijateljskoj utakmici na Bilinom polju povodom 77. rođendana zeničkog kluba. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Zao mi je bas sto moj drugi klub vodi ova neznalica. Velez ne moze profitirati pd ovakve vrste trenera! Velez mora imati motivatora! Ovaj debil ne moze motivisati Lutvu da se posere.
5 8
gogs
Amar Osim ima vise promasaja od Lazara Popovica
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi