Ismijavali Richarlisona da se obrukao kopirajući Messija, a on pojasnio da nije napravio grešku

Važnije je ime kluba

Ismijavali Richarlisona da se obrukao kopirajući Messija, a on pojasnio da nije napravio grešku

E. Čaušević

Fudbaleri Evertona sinoć su sa 4:2 savladali Lincoln u drugom kolu Carabao kupa.

Everton se plasirao dalje bez većih problema nakon što su sa 4:2 savladali niželigaša Lincoln. U centru pažnje nakon meča našao se brazilski igrač Richarlison koji je u 88. minuti postigao četvrti gol za goste.

Richarlison je skinuo dres i imitirao proslavu Lionela Messija, a mnogi su ga ismijavali jer su mislili da je to pogrešno uradio. Umjesto svog imena na dresu on je prema navijačima okrenuo prednju stranu dresa na kojem je grb Evertona.

Mnogi su mu poručili da se obruka i da nije svoje ime pokazao u pravom pravcu, ali je on to demantovao. Richarlison je poručio da je važnija strana dresa na kojem je grb kluba u kojem on igra nego njegovo ime.

"Igraj za ime kluba s prednje strane dresa i onda će sigurno zapamtiti tvoje ime sa druge strane dresa", poručio je Richarlison putem Twittera.

Top Komentari

AmarS
I šta je tu kao greška?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi