Ismir Mirvić navijačima FK Sarajevo poslao kristalno jasnu poruku

Oglasio se predsjednik Bordo kluba

Ismir Mirvić navijačima FK Sarajevo poslao kristalno jasnu poruku

Admin Čaušević

Ismir Mirvić je predsjednik FK Sarajevo postao u septembru 2021. godine.

U proteklih šest mjeseci koliko se nalazi na čelnoj poziciji jednog od najvećih bh. klubova Mirvić je uradio dosta pozitivnih stvari.

Tokom januarskog zimskog prijelaznog roka dovedeno je niz zvučnih pojačanja, pa navijači Bordo tima s pravom očekuju pozitivne rezultate tokom proljetnog dijela.

Isto tako kako navijači očekuju pozitivne rezultate i Mirvić očekuje njihov dolazak na tribine stadiona Asim Ferhatović Hase.

Prosjek od oko 3.000 gledatelja na domaćim utakmicama nikako ne zadovoljava Mirvića koji je jasno poručio navijačima da nema namjeru investirati u prazan staidon.

Prvi čovjek FK Sarajevo se navijačima obratio uoči susreta 23. kola Premijer lige kada na naš najveći stadion stiže Posušje.

Oglasi

"Mi imamo samo jedan stadion, ali stadion nema nas. Svi vole Sarajevo, a malo ko ga podrži ili dođe na utakmicu. Ja neću investirati u prazan stadion"

"Kada Sarajevo igra ide se na Koševo. Dođite, podržite nas. Izgovora nema, ili si s nama ili protiv nas", poručio je Mirvić.

🔴⚪️ Nema izgovora. SVI NA KOŠEVO! #1946 #newera #changeiscoming

Posted by FK Sarajevo on Saturday, March 19, 2022

Utakmica Sarajevo - Posušje igra se u nedjelju od 13 sati. Bordo timu trebaju bodovi u borbi za treće mjesto i tražit će iskupljenje za remi protiv Borca i poraz od Željezničara. U međuvremenu ostvaren je plasman u polufinale Kupa BiH što je bio i prioritet na startu proljetnog dijela. 

Prema podacima NFSBiH na 11 domaćih mečeva FK Sarajevo je pratilo nešto više od 32.000 gledatelja. Najbolja posjeta je zabilježna na meču protiv Željezničara kada je gradski derbi pratilo 11.000 gledatelja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Neces da ulazes u stadion a regularno hoces da ti ljudi dolaze na utakmice sa Visockom Banjom? Treba u Zenici da igramo utakmice europe?
3 9
user1627322078
**** navijace koje moras moliti da dodju na stadion,a prse se nekom ljubavi..
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti