17

Komentari (17)

Mingiling
RABODIMIS NA APARATIMA....KXAXAXAXAHAHAHAH
rabodimis
Ismire Bogami ti je lakse da ides.. Da bi zaradio nesto MORAS imat tim, teren i rezultat.. Jako je jednostavno.. Ja ti mogu ko pojedinac uplatit nesto kao pomoc, uopste nije problem.. Al da gledam nepovezano vucaranje manekena po terenu koji se hitno morao promijenit prije 10 godina, ne mogu i ne zelim. Ako si se vec uhvatio toga i zelis nesto postic trebas hitno promijenit bar teren i obavezno stav igraca.. Rezultat, borba i bar normalan teren SVE privlaci.. Od kukanja i prozivanja nema nista, samo dobar rad i dobro okruzenje privlaci ljude.. A kako odose Amar R. i Benjamin T. mi dobre utakmice nismo vidjeli. Samo izgovori i manekeni na ruznom terenu.. Budimo realni sve totalno neatraktivno za gledanje, dobro je pa i ovih 2-3000 dodje kakvi su uslovi..
user1627322078
**** navijace koje moras moliti da dodju na stadion,a prse se nekom ljubavi..
rabodimis
Jesil to uclanio kompletan namjestaj u zelju pa dosao da kazes kako si ti pun ljubavi ?
Mingiling
Nel ste vi puni ljubavi....gahahahhah...ti imas nekome nesto za reci....Vrijeme suncano,teren idealan za igru,gledalaca 16 :)
davide.azzurri
Promasena investicija moj Mirvicu. Njih nikad nije bilo vise od 3 milje
epson
Jaran mi je u policiji Centar, kaze da uvijek navuku hiljadu dvije navijaca, pa kad objave da ima 5 hiljada znajte da ima oko 2,500 hiljade
rabodimis
Laze te jaran, mozda hoce da te navuce, pazi se.. ako vec nije... ;)
Mackintosh
Dje je amidja ovim propalim amaterima? Nalupali smo ih ko beba zvecku a najavili su ljetos da ce Zeljo ispast i da ce oni osvojit i prvenstvo vasione
user1571956549
Sta ces kad ih I nema vise od 3 hiljade hehe....
Ajax11
Samo dobrim retultatima mozeš publiku privići , naravno i dobroj nekoj prepoznatljivoj igri
Delegat
Dragi predsjednice ona kurvetina prije tebe je otjerala svo sto se moglo otjerati a trebat ce puno vremena da se to vrati i pojedini igraci bi vise trebali cijeniti dres koji nose
Brazuka
MUFCDOGROBA
Neces da ulazes u stadion a regularno hoces da ti ljudi dolaze na utakmice sa Visockom Banjom? Treba u Zenici da igramo utakmice europe?
GiS
@MUFCDOGROBA legendo, mislis da je to tako lako? Eto on izvali keš i eto ga. Pa kosevo je rupa bez dna, nema covjek 50 miliona eura da skrha u Kosevo, ne može ni 10% iznosa da vrati.
Twista
Tako je! Svaka cast, sve je to jasno! Ali brate na Mosevu je i ljeti hladno! Sreca pa je zimi pauza od 3 mjeseca, inace bi biko vise mrtvih id promrzavanje nego od korone!
Twista
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.