Ismir Mirvić: Ostavit ćemo naslijeđe budućim generacijama

Ismir Mirvić: Ostavit ćemo naslijeđe budućim generacijama

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo danas je održao radni sastanak u Gradskoj vijećnici Sarajevo, na kojem je predstavio javnim institucijama idejni projekat djelomične rekonstrukcije, sanacije i dogradnje Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ kako bi se stadion doveo na UEFA 4 kategoriju. Tim povodom obratio se predsjednik FK Sarajevo, Ismir Mirvić.

"Želim se, prije svega, zahvaliti svim učesnicima radnog sastanka koji su podržali našu inicijativu za rekonstrukciju i modernizaciju Koševa. Ovo je velika stvar. Ostavit ćemo naslijeđe generacijama iza nas i ovo je prvi zajednički korak u tome. ž

Ja vjerujem da Sarajevo kao Klub i kao Brand nema limitacija. Historija je pisala svoje uspjehe i na to smo ponosni ali sigurno da u budućnosti možemo i hoćemo mnogo bolje", poručio je Mirvić.

"Svijetla smo tačka u Bosni i Hercegovini i sistemski polako postajemo baš ono što sam zamislio na početku. Dok većina ljudi odlaze iz Bosne i Hercegovine, mi vraćamo naše talente jer je baš Sarajevo najbolja mogućnost za razvoj njihove karijere u svijetu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mi smo dobar i adekvatan partner i lider smo u poslovnim praksama u bh. premijer ligi. U idealnom svijetu, veliki uspjesi su ispred nas. Ne iza nas. Zato gledamo samo prema naprijed", dodao je predsjednik bordo tima.

"Klubu je trebala reforma i sistemsko rješenje. Novi temelji za nove generacije. A danas nam je najpotrebnije zajedništvo. Modernizacija našeg doma koji je javno dobro je važan korak u ispunjavanju naše strategije, pravi izlog grada Sarajeva u svijetu i zato nam je i potrebna podrška svih nivoa vlasti", zaključio je predsjednik Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676717906
Vugla mu veca od lavora
1 4
Ecosport
Kakve li on gluposti valja. Ovo navijači ne mogu povjerovati, svi znaju da priča nebuloze. Bez obzira izgradilo se to sve ili ne, Mirvah će se povući sa svojom lovom čim osjeti da može imalo zaraditi na Sarajevu.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi