18

Komentari (18)

Malac
Samo navijaci iz doline dugova komentarisu...
Ecosport
Kakve li on gluposti valja. Ovo navijači ne mogu povjerovati, svi znaju da priča nebuloze. Bez obzira izgradilo se to sve ili ne, Mirvah će se povući sa svojom lovom čim osjeti da može imalo zaraditi na Sarajevu.
rabodimis
To ti kaze tarot, fildzan il si se raspitivao kod komsija ? XD Prvo nije samo Ismir tu.. Drugo, i ako se povuce i zaradi znaci da ce neko drugi otkupit njegov udio u klubu.. Trece, ovo je najjeftiniji nacin da se dodje do te kat. 4., vrlo realno i izvodivo.. Bar procitaj sta kaze covjek, pretjerao je malo sa tim nasljedjem, al sve ostalo stoji..
Ecosport
Ma brate, ovo je jadno, da se napravi neka skalamerija koja se kasnije ne može nadograditi/proširiti. Meni ovo izgleda smiješno. I još će natkriti pravo mali dio tribine. Većina navijača se slaže da je ovo žalosno, ili čitava tribina ili ništa. Skalameriju nikako ne treba dozvoliti. Ovo govorim kao navijač BiH. Yebeš ovakvu kategoriju 4.
rabodimis
Slazem se da nije najbolje rjesenje ali to je sto se moze trenutno.. Nit daju pare nit zele da donesu zakon o sportu..
user1676717906
Vugla mu veca od lavora
Famos1987
O kakvom ti naslijedzu pricas vi ste Muhadzeri memate svoje nista
Famos1987
O kakvom ti naslijedzu pricas Debilu jadni vi nemate svoje nista igrate na drzavnom stadionu
zlokotlokrp
Ovo ti je ona ublehaška "vjerujte meni a ne svojim očima!"
Realno01
Jel moguće da će se "ovo" praviti.Pa kakvo je ovo ruglo Jel moguće
papagaj
Kojem li ti narko kartelu pripadaš
Ecosport
Ham0
O jebbem ti milu majjku koja te okotila tako odvratnoga. ODLAZI UBLEHO
Nemoj da preko Sarajeva dizes kredite za stadion pa kad naplatis svoje ostavis kredite i dugove ako vec imas takvu namjeru onda nas dovedi na nulu uzmi svoj plus i idi!
adi55
Samo za guzonje vip...da ne kisnu
Kakaks
**** naslijede ,sta je sa stvarnosti ?!
user1676648256
Ostavit ćeš ti ko i ovi pre tebe dugove do bola idućim generacijama
user1676648256
Ovo je seljak sa parama haahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.