Počela Skupština FK Sarajevo, u hotel Ibis stigao i Ismir Mirvić
Mirvić u društvu Jasmine Suljović

Novi predsjednik kluba

Počela Skupština FK Sarajevo, u hotel Ibis stigao i Ismir Mirvić

Edmir Škorić

Skupština Fudbalskog kluba Sarajevo počela je danas u 14 sati u hotelu Ibis na Ilidži.

Očekuje se da dođe do promjena unuta Upravnog i Nadzornog odbora kluba, a sve bi trebalo biti potvrđeno upravo na Skupštini koja je počela.

Damir Kasum je prije tri dana objavio kako napušta funkciju predsjednika FK Sarajevo, dok su najavljeni i odlasci Hajrudina Kapetanovića i Elvira Lemeša.

Novi predsjednik kluba i član nove Uprave bordo tima trebao bi da postane Ismir Mirvić, američki investitor koji će bti jedan od ulagača u klub uz Vicennta Tana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mirvić je stigao u Sarajevo i on se danas pojavio na Skupštini, a planirano je da se i obrati članovima iste. Američki biznismen bh. korijena ujedno je dioničar u desetak firmi. Imao je želju da dođe i da lično upozna svoje saradnike u FK Sarajevo, članove stručnog štaba, te i same igrače.

Nije poznato kada će napustiti glavni grad BiH, ali mogao bi se u srijedu pojaviti na Koševu u derbiju protiv Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mehamda
G. MRVICU otjeraj tu drolju iz kluba molimo te dosta je i njenog
4 1
BordoBijeli_exyu_sa
Tjeraj kurvicu malu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije