Isplivao video Neymara i djevojke koja ga krivi za silovanje: "Ne, ne udaraj me..."

Brazilac u problemima

Isplivao video Neymara i djevojke koja ga krivi za silovanje: "Ne, ne udaraj me..."

Teme:

Najskuplji svjetski fudbaler Neymar našao se u velikim problemima nakon optužbi za silovanje.

Nakon što se nedavno oporavio od povrede Neymar je sve podredio jednom cilju, da zaigra na Copa Americi, no sve je palo u drugi plan nakon što ga je djevojka po imenu Najila Trindade Mendes de Souza prijavila da ju je u hotelskoj sobi - silovao.

Do Neymara je, po njenoj verziji priče, došla na Instagramu i nakon kraćeg dopisivanja dogovorili su se da ona dođe u Pariz kako bi se upoznali. Sve je bilo idealno dok Neymar jedne večeri u hotel nije došao skroz pijan, nakon čega je grubo krenuo na nju i seksualno je napastvovao bez njeno pristanka. Pomenuta djevojka se potom vratila u Brazil i sad tvrdi da je emocijalno ugrožena.

Ni Neymar, naravno, nije sjedio skrštenih ruku. Takve navode je odbacio i pritom javno objavio njihove poruke i intimne fotografije koje je dobijao redovito, međutim svoju nevinost će morati dokazati na sudu, jer je cijeli slučaj prijavljen nadležnim organima.

U međuvremenu na društvenim mrežama se pojavio video na kojem se vidi kako pomenuta Najila u hotelskoj sobi udara Neymara rukama, no izrezan je tako da prikazuje kraj scene, a ne ono što joj je prethodilo.

Na početku snimka, dok je u pozadini svirao megahit Every breath you take, Neymar i Najila su prijateljski ćaskali, ali nedugo nakon toga fudbaler je počeo govoriti: 'Pa, kako?'. Vrlo brzo za Neymara je uslijedio šamar poslije kojeg se branio riječima: 'Ne, ne, ne, ne, ne udaraj me, ne!'

Na to se Najila nije obazirala, u 57. sekundi snimka se spustila prema Neymaru, dva puta ga ošamarila i bacila predmet na njega govoreći: 'Ali ja ću te udariti, znaš zašto ću te udariti, znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio ovdje samu.'

Očito je da, gdje ima dima, ima i vatre. Policija je već otvorila istragu protiv zvijezde Paris Saint-Germaina najprije zbog optužbi za navodno silovanje, a potom i za puštanje u javnost obnaženih fotografija djevojke.

Kada je u pitanju identitet navodne žrtve, mediji u Brazilu doznali su da je Najila model i da se protiv nje vode dvije parnice i proces izbacivanja iz stana. Navodno je duža oko 10.000 dolara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

ArminA
Pa ovdje on nju treba da tuzi za udaranje ako je uopce Neymar na snimku. Sta sve kurvetine nece izmisliti da dodju do para,a i sam je kriv turo bi djurana na sve strane ...
6 0
Keno
Sejcate se jucer kad ste mi izbrisali komentar "ne vjerujem droljama" ili nesto u tom smislu, sta je sad? :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi