Teška povreda i suze Neymara za kraj sezone iz noćne more
(Foto: EPA)

Propušta Copa America

Teška povreda i suze Neymara za kraj sezone iz noćne more

Midhat Šljivak

Brazil je golovima Richarlisona i Gabriela Jesusa u prijateljskom meču savladao Katar sa 2:0, ali je ovaj meč obilježila povreda najskupljeg igrača svijeta Neymara.

Nakon što je zbog povrede stopala propustio dobar dio sezone, Neymar je sada ponovo doživio izuzetno ozbiljnu povredu.

Izašao je nakon 20 minuta igre nakon što je u duelu sa jednim protivničkim fudbalerom doživio povredu ligamenata članka.

Naravno, nije moglo bez suza. Zvijezda PSG-a je prvo zaplakao na klupi, a zatim je uz pomoć osoblja doslovno odnesen u svlačionicu.

Fudbalski savez Brazila je potvrdio da se radi o rupturi ligamenata desnog članka i Neymar neće igrati na predstojećoj Copa Americi.

Ovo je samo još jedna u nizu loših vijesti za brazilskog fudbalera koji u posljednje vrijeme proživljava pravu dramu nakon optužbi za silovanje.

Tužan i bolan kraj sezone za jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Top Komentari

Bhf
Pa koji vise put?Vrijeme godisnjih odmora pa kako da igra,Najgori najskuplji igrac.
0 0
Zoilomas
Nije mu nista
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi