Neymar na trening Brazila došao helikopterom koji vrijedi 12 miliona dolara

Ima se, može se

Neymar na trening Brazila došao helikopterom koji vrijedi 12 miliona dolara

Reprezentacija Brazila uveliko se sprema za početak Copa America na kojem će biti prvi favorit. 

Glavna uzdanica Brazilaca je, kao i u proteklim godinama, zvijezda PSG-a Neymar, a on je danas pokazao mali dio bogatstva s kojim raspolaže.

Naime, Neymar je na trening svoje reprezentacije stigao mercedesovim helikopterom koji vrijedi vrtoglavih 12 miliona dolara.

Bilo da je helikopter njegov ili je iznajmljen, vjerujemo da ga je ova vožnja skupo koštala, ali to njemu svakako nije veliki problem.

Kada već govorimo o Copa America, treba reći da turnir počinje 14. juna i trajat će do 7. jula, a igrat će se u Brazilu. Domaća selekcija je u grupi sa Bolivijom, Venezuelom i Peruom.

Neymar u teškom psihičkom stanju

Inače, upitno je da li ć Neymar nastupiti na predstojećem Copa America, a razlog je njegovo teško psihičko stanje. Tako barem tvrdi predsjednik Fudbalskog saveza Brazila Rogerio Caboclo.

"Psihički nije spreman da nastupi na Copa Americi. Potpuno je izgubljen", riječi su predsjednika brazilskog Saveza.

Tako je Neymar pod velikim upitniko za nastup na prvenstvu Južne Amerike i vrlo je moguće da će ga rukovodstvo tima poslati na odmor.

Top Komentari

MirzaBarucic
Je li ovo onaj gurbet koji je u teskom psihickom stanju?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi