"Ispunjene tribine će nam biti dodatna motivacija"
Rođeni će sigurno u hercegovačkom derbiju imati veliku podršku navijača

Velež sutra gostuje Igmanu

"Ispunjene tribine će nam biti dodatna motivacija"

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu nad Bosnom (5:1), Velež pobjedničku seriju želi nastaviti sutra u Konjicu. 

Rođeni su svakako veliki favorit protiv Igmana, ali sigurno im neće biti lako. Ipak, vjeruju da uz veliku podršku navijača mogu do pobjede.

"Moramo dati maksimum i uz naše vjerne navijače ostvariti pobjedu", kazao je iskusni defanzivac Mostaraca Elmir Kuduzović.

"Očekujem dobru atmosferu, a to će sigurno biti dodatna motivacija igračima. Oni se navikavaju na to polako, lakše ih je i motivisati pred većim brojem navijača i nadam se da će kvalitetno odraditi svoj posao", dodao je trener Veleža Ibro Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u ovom susretu neće moći računati na prvog strijelaca Nusmira Fajića, a nakon povrede vraća se Seid Behram koji bi se mogao naći na klupi u subotu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dela
FORZA ROĐENIIIIIIII
3 0
Haroni
Ko će ga zabit ako neče Faja :(
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi