Istekla posudba u Mladosti: Semir Pezer se vraća u Zrinjski
Pezer u Zrinjski došao prije tri godine, te je uspio da osvoji i titulu prvaka sa ekipom iz Mostara

Veznjak ima još godinu ugovor s klubom iz Mostara

Istekla posudba u Mladosti: Semir Pezer se vraća u Zrinjski

D. Kurbegović

Fudbaleri Zrinjskog u drugoj polovini ovog mjeseca trebali bi krenuti s pripremama za narednu sezonu u kojoj će ponovo imati visoke ambicije. Plemići su proteklih godina konstantni u vrhu bh.nogometa, a planiraju da tako bude i u narednom periodu.

Kao i svaki prelazni rok dosta igrača se povezuje s jednim od najboljih klubova u BiH. Ipak jedan nogometaš će sigurno pripremama početi s timom iz Mostara, a vidjet ćemo hoće li i ostati u ovom klubu.

Riječ je o 28-godišnjem veznjaku Semiru Pezeru, koji je u zimskom prelaznom roku iz Zrinjskog posuđen u ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Očekivalo se da Pezer u Kaknju ima visoku minutažu, ali osim partije protiv Slobode na Tušnju zbog pandemije korona virusa nije imao prilike da upiše više nastupa za tim Mladosti.

Po dogovoru ovaj igrač je završio s posudbom u Mladosti, te se mora javiti na prozivku u Zrinjski, s kojima ima ugovor do ljeta naredne godine. Vidjet ćemo hoće li ovaj bivši igrač Borca, Tešanjke, Igmana i Čelika ostati pod Bijelim Brijegom ili će svoju nogometnu karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni u Premijer ligi je skupio osam nastupa, dok je odigrao i tri meča u Evropi za Zrinjski.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi