Kapiten Mladosti pregovara o novom ugovoru koji će ga u Kaknju ostaviti do kraja karijere
Fanimo i Isaković, hoće li i naredne sezone nositi dres tima iz Doboja kod Kaknja?

Isakoviću ističe ugovor

Kapiten Mladosti pregovara o novom ugovoru koji će ga u Kaknju ostaviti do kraja karijere

D. Kurbegović

Fudbalski klub Mladost iz Doboja kod Kaknja i naredne sezone će igrati u Premijer ligi BiH. Nakon prekida prvenstva uslijed pandemije, te proglašenja ekipa koje ispadaju u Kaknju su odahnuli.

Mnogi su im predviđali siguran odlazak u niži rang, ali su oni svojim igrama izašli iz opasne zone i na kraju ostali ponovo u ligi. Svakako da velike zasluge za to pripadaju prvom čovjeku Mensuru Mušiji, ali i stručnom štabu na čelu s Fahrudinom Šolbićem, koji je preporodio ekipu Mladosti. Naravno najveće zasluge idu igračima, koji su još jednom pokazali karakter, iako je tim iz Doboja kod Kaknja u sezoni imao jednu od najmlađih ekipa.

Jedna od ikona tima iz Kaknja sasvim sigurno je 34-godišnji Aladin Isaković. Kapiten Mladosti od januara 2015. godine član je tima iz Doboja kod Kaknja. Nakon što je igrao za Žepče, Vitez, Čelik, Travnik, Frauenfeld posljednjih pet godina član je Mladosti, gdje će kako stvari stoje i završiti svoju karijeru.

Narednog ponedjeljka ovom sjajnom defanzivcu i zvanično ističe ugovor s Mladosti, a ove sedmice kako saznajemo ovaj stoper će sjesti s predsjednikom Mensurom Mušijom, kako bi vidjeli dalje planove kako Mladosti, tako i ovog defanzivca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako potpiše novi ugovor u šta ne sumnjamo, Isaković će svoju karijeru sigurno i završiti u Mladosti, te će njegovo ime sasvim sigurno biti upisano u historiju ovog kluba iz Kaknja, koji je proteklih godina pobrao simpatije cjelokupne bh.javnosti.

Isaković je za Mladost odigrao više od 150 utakmica, igrao je na svim pozicijama od napadača do stopera, a posljednje dvije sezone kapiten je ekipe i jedan od najzaslužnijih što klub i dalje igra u društvu najboljih ekipa u BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi