Istjeran iz reprezentacije, ali se priključio ekipi na aerodromu u Zagrebu

Dobio je i medalju

Istjeran iz reprezentacije, ali se priključio ekipi na aerodromu u Zagrebu

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske doputovala je u Zagreb nakon historijskog uspjeha i osvajanja srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu.

Vatreni su jučer u finalu poraženi sa 4:2 od Francuske, ali i pored toga su oduševili mnoge nevjerovatnim uspjehom na Mundijalu. Zanimljivo da se ekipi Hrvatske priključio i Ognjen Vukojević koji je bio dio stručnog štaba na SP-u u Rusiji.

Ipak, HNS je odlučio odstraniti Vukojevića iz ekipe nakon skandala s Domagojem Vidom i spornog videa u kojem pozdravljaju Hrvatsku. To se desilo nakon četvrtfinala, te Vukojević nije bio dio ekipe na posljednje dvije utakmice.

Vukojević se ekipi Hrvatske pridružio odmah na aerodromu, a hrvatski mediji prenose da je dobio srebrenu medalju. Tako će i ovaj bivši reprezentativac biti dio velikog slavlja u Zagrebu.

Top Komentari

Jaa
Dupli moral. Dok sam u Rusiji tjeramo ga kuci al kuci kad se vratimo dizemo ga u nebesa. Jarane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi