Gojak briljira u Puli: Pogodio za vodstvo Dinama, a onda mu poništena prava majstorija

Modri vode protiv Istre

Gojak briljira u Puli: Pogodio za vodstvo Dinama, a onda mu poništena prava majstorija

Haris Zilić

Zaostali duel četvrtog kola HNL-a igraju Istra i Dinamo.

Modri na poluvremenu vode sa 0:1, a briljantnu partiju igra bh. reprezentativac Amer Gojak koji je i strijelac jedinog pogotka trenutno u Puli.

Gojak je zabio nakon jedne odbijene lopte. Bio je na liniji s igračem Istre. Dosuđen je prvo ofosajd, ali nakon VAR- pogodak je priznat. Ivanušec je šutirao, lopta je prošla sve igrače Istre i došla je do Gojaka koji s pet metara zabija u mrežu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naš reprezentativac se mogao još proslaviti, ali u 24. minuti mu je poništena prava majstorija. Zabio je gol petom, međutim dosuđen je ofsajd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi