Gojak se vraća u staru dobru formu: "Dinamo ga treba takvog, radnika i ratnika u sredini terena"

Lijepe vijesti i za selektora Peteva stižu iz Hrvatske

Gojak se vraća u staru dobru formu: "Dinamo ga treba takvog, radnika i ratnika u sredini terena"

S. Mlaćo
Hrvatski mediji vjeruju u bh. reprezentativca Amera Gojaka.

Gojak nije dobijao šansu na početku sezone, no nedavno je pogodio u Kupu Hrvatske i to već u trećoj minuti. Sada je dobio šansu i protiv Gorice od prve minute.

“Trener Krznar je posljednjih sedmica dobio i Amera Gojaka. Reprezentativac BiH dobio bi priliku tek u ponekom susretu, ali je bio bez pravog kontinuiteta. I takav je pokazivao volju i htijenje“, piše 24sata.hr.

Navode da je Gojak veoma bitna karika, te da je Dinamu potreban onaj 'stari'

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

“Amer Gojak je protiv Gorice odradio važnu rolu u sredini terena, ”giljao” u oba smjera, te svakim danom počinje sve više ličiti na igrača bez kojeg Nenad Bjelica nije mogao ni zamisliti početni sastav Dinama. I to su dobre vijesti, Dinamo treba ”starog” Gojaka, radnika i ratnika u sredini terena. Uostalom, Gojak je za Modre u Evropi već zabijao Anderlechtu, Spartak Trnavi, Rosenborgu, Ferencvarosu, Cluju…, realno i kvalitetnijim momčadi od Rapida”, navode kolege iz Hrvatske.

Svakako da sve veća minutaža za Gojaka raduje i bh. selektora Ivayla Peteva pred dva važna kvalifikacijska meča naše reprezentacije.

Top Komentari

tip
Placen clanak. Recenice nemaju veze realnoscu.
4 8
Realist
Ooooooooooo sranjaaa. Pa on bi se mučio u našoj ligi.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi