Ištuk: Čestitam mojim igračima na zalaganju
FOTO: facebook NK Bosna

Trener Bosne nakon duela sa Budućnosti

Ištuk: Čestitam mojim igračima na zalaganju

S. Mlaćo

Nogometaši visočke Bosne današnjoj pobjedom nad Budućnosti iz Banovića (1:0) napravili su korak bliže osvajanju prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije BiH, te plasmanu u Premijer ligu BiH.

Bosna je danas sa minimalnih 1:0 savladala Budućnost, a junak pobjede bio je Idriz Džafić već u 4. minuti meča na stadionu Luke.

Trener Bosne Ivo Ištuk mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Veoma teška utakmica gdje se ekipa FK Budućnost pokazala kao odličan tim koji zaslužuje opstanak u Prvoj ligi Federacije i ja im želim mnogo sreće u nastavku prvenstva. Svojim igračima čestitam na zalaganju i prikazanoj igri, a veliko hvala navijačima koji su dizali igrače kada je bilo najpotrebnije", kazao je iskusni Ištuk.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Bosna će u goste ekipi Orašja. Ukoliko slave i u Orašju, u Visokom bi definitivno već mogli početi sa proslavom titule.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi