Italija izjednačila iz ofsajda!

Postignut iz ofsajda

Italija izjednačila iz ofsajda!

Edmir Škorić

Bh. reprezentacija večeras igra u Torinu sjajan meč, a trenutno je 1:1.

Zmajevi igraju fantastično, poveli su preko Edin Džeke u 32. minuti, ali početkom drugog dijela Italijani dolaze do 1:1.

Bernardeschi je izveo korner, Insigne sa vrha šesnaesterca zakucao loptu u mrežu, ali čini se da je gol postignut iz ofsajda.

Bosanskohercegovački eksperti za suđenje potvrdili su nam da je gol trebao biti poništen i da je bio VAR, vjerovatno bi sada sve bilo drugačije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naime, nakon udarca Insignea jedan igrač Italije je bio najbliži Šehiću i u potpunosti ga je "pokrio". Gol je postignut iz nedozvoljene pozicije.

Top Komentari

Analiticar
GLUP, GLUPLJI, BOSNJAK!!!
0 8
gameon
Ooo nmg da vjerujem sta pisete...hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi