Italija oslabljena na Poljsku
FOTO - EPA

Bonucci otpao zbog povrede

Italija oslabljena na Poljsku

A. Beganović

U okviru 5. kola Lige nacija (Liga A) u grupi 1 snage će sutra odmjeriti Italija i Poljska.

Duel Italije i Poljske od ogromnog je značaja za obje reprezentacije s obzirom da će pobjednik doći na korak do osvajanja prvog mjesta na kraju takmičenja.

Obje reprezentacije svjesne su važnosti meča, a za Italiju se stvari ne odvijaju baš najbolje jer je iz kombinacija otpao iskusni odbrambeni fudbaler Leonardo Bonucci.

“Želio sam ostati u ekipi po svaku cijenu, ali to se nažalost neće dogoditi. Sve sam probao, zadnjih 20 dana pokušavao sam raditi sa stisnutim zubima uz nadu da će bol nestati. Ali bol se samo pogoršava. Tražim previše od svog tijela. Moram napraviti pauzu, u Torinu ćemo shvatiti koliko će mi trebati da se oporavim ”, rekao je Bonucci za RAI Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi