Bonucci obradovao Pirla

Dobra vijest

Bonucci obradovao Pirla

A. Čaušević

Juventus je u Seriji A ostvario drugi uzastopni remi, a novi izazov Staru damu čeka već u srijedu kada će igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka. 

Utakmicu protiv Verone do kraja nije odigrao Leonardo Bonucci koji teren napustio zbog povrede što je zabrinulo Andreu Pirla.

Ipak, Pirlo je danas primio dobru vijest nakon što je iskusni štoper obavio testiranja koja su isključila istegnuće mišića.

Italijanski reprezentativac će sutra trenirati s ekipom nakon čega će biti procijenjeno da li će konkurisati za meč s Barcelonom ili ne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Od ranije su povrijeđeni Giorgio Chiellini i Matthijs De Ligt, u slučaju da Bonucci ne bude spreman za Barcelonu jedini zdravi štoperi će biti Merih Demiral i Danilo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Taman da lessiju kicmu slomi i posalje ga u penziju srijeda 28.10 taj datum upamtite
0 3
Mig_Mig
Ali je zato razocarao mnoge navijace. Gad
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi