Nestvaran podatak: Azzurri gol nisu primili ravno 1000 minuta!

Fenomenalni Talijani

Nestvaran podatak: Azzurri gol nisu primili ravno 1000 minuta!

S. Grebović

Italija je grupnu fazu Evropskog prvenstva okončala sa maksimalnih devet bodova.

Tim Roberta Mancinija je i u trećoj utakmici došao do pobjede danas protiv Velsa rezultatom 1:0.

Kombinovani tim Azzurra bio je prejak za Velšane koji su i pored današnjeg poraza kao drugoplasirani prošli iz ove grupe.

Da stvar bude još impozantnija, Italija je pored maksimalnog broja bodova grupu prošla bez primljenog gola, a posljednji je primila jako, jako davno.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Bilo je to 14. oktobra 2020. godine u meču sa Nizozemskom u Ligi nacija kada je pogodio Van de Beek, a današnji meč bio im je 11. u nizu kako je njihova mreža ostala netaknuta. Računajući minute, Italija gol nije primila ravno 1000 minuta! Impresivno!

Vidjećemo hoće li četverostruki prvaci svijeta uspjeti da nastave impozantni niz i u osmini finala gdje će igrati protiv Ukrajine ili Austrije.

Promo

Top Komentari

JuventinoBK
Idemo po titulu ako Bog da. Kako mi je tesko bilo 2000te. Jos moj Trezege nam zabi. Forza Italiaaaaaaaa.
4 0
Ali_Juve
Prije utakmice kaže "tačno" 1000 minuta, posle utakmice 1143 minute... ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi